A Szövetség a Balassagyarmatiakért Egyesület (SZAB) önkormányzati képviselő-jelöltje és a Demokratikus Koalíció (DK) városi elnöke is egyben az a Szedlák Sándor, aki szerint teljesen érthetetlen, miért nyert 2019-ben a Fidesz-KDNP-s Bárányné dr. Balázs Mária ügyvédnő vele szemben. Szedlák úgy tartja, ha a „szar” körzetében idén nem tud nyerni, akkor nem politizál tovább.

Szedlák Sándor, a SZAB jelöltje a városi televízió kamerája előtt értékelte a most záruló ciklusban elvégzett munkát. A baloldali ellenzéki szövetség egyetlen nyilvános eseményén kifejtette, hogy fel sem fogható, mennyi munkát végzett el a SZAB, pedig neki nem szavaztak bizalmat a választópolgárok.

Szedlák a 2019-es önkormányzati választásra visszaemlékezve sérelmezte azt, hogy az ügyvéd Bárányné dr. Balázs Mária, a Fidesz-KDNP jelöltje nyert ott, ahol ő SZAB-os politikusként indult. Érthetetlenségnek nevezte, hogy vesztett, és most az ő körzetében lévő Dózsa György utcában parkolókat építettek, amit nem lett volna szabad megtenni, ugyanis azt nem megfelelően fogják használni, hanem felfogása szerint az a közeli Hit Gyülekezete tagjainak lesz majd jó biztosan. Ebből vita is lett az önkormányzati ülésen, ahol Bárányné dr. Balázs Mária elmondta: lakossági fórumon kérték tőle az ott lakók, hogy segítsen enyhíteni a parkolási gondokon, így jött létre az új parkoló.

A Szedlák név mint olyan, az unikum! Na! Most, hogy ha ezek után, az, amit én tettem ezért a városért, nem elég ahhoz, hogy én egy szar körzetet megnyerjek, akkor nekem nincs vele dolgom.

Szedlák Sándor a SZAB által állított listát is értelmezte: vélekedése szerint semmi jelentősége nincs annak, hogy Gyenes Szilárd vezeti azt, utána pedig Borenszki Ervin következik. Szedlák szerint ők megegyeztek abban, hogy majd a választás után döntik el, ki menjen be dolgozni a képviselő-testületbe.

Szedlák Sándor: egy szar körzet megnyeréséhez elég kell legyen az, amit eddig tettem.
Hirdetések