Azok után, hogy az öregek aggódva figyelik, ahogyan a fiatalokat beszívja a közösségi média, üdítő élmény látni és hallani, hogy mégsincs így mindenkivel. Ha már a lelki szemetesről ír dalt egy együttes, eléggé biztosra vehető, hogy valaki beszélget valakivel, még ha csak a gondjainak kidobására használja fel a kapcsolatot. Az Ipoly-parti Kiss Zenészek legújabb klipje most jelent meg.

Kiss Kristóf, az Ipolybalogi Művészeti Alapiskola tanára 2013-ban alapítota meg a Kiss Zenészeket, ami széles közönséget megnyerő dalaival felkapott amatőr együttesnek számít. A csapatot lelkesíti, hogy jól fogadják a most már számos saját műből is álló koncerteket, és nem csak zenéikben törekednek igényességre, hanem videóklipjeik is tükrözik ezt a törekvést.

Az új videó a Lelki szemetesből készült, szövegírója és egyik énekese, Böjtös Nati a dal kapcsán úgy fogalmazott:

Volt már olyan érzésed, hogy valaki csak a lelki szemetesének használ? Azt hiszem, sokan ismerjük ezt. Ezért mi most elhoztuk Neked azt a dalt, ami kicsit ráébreszt arra, hogy „hahó, ébredj fel! Nem kell ezt csinálnod!” Kicsit koncentrálj magadra és arra, hogy számodra mi a jó.

A felvételeket Budapesten, a Szelfimúzeumban forgatták.

A zenekar a nyári szezonra már most számos koncertet lekötött, az Ipoly mentén, annak mindkét partján több alkalommal is találkozhatnak velük a fellépéseken.

Hirdetések