Már ezen a héten sem nyitott ki az egyik miskolci fürdőhely garanciális javításokra hivatkozva. Ezzel együtt arról döntött a Miskolci Fürdők KFT., hogy a kezelésében lévő többi fürdőt bezárja október 10-től. Bejelentették csoportos létszámleépítés szándékát is.

Megkezdődtek a garanciális javítások az egyik miskolci fürdőhelyen, erre hivatkozik a Miskolci Fürdők KFT. a korábban miskolctapolcai strandfürdőként ismert Ellipsum Strandfürdő bezárása kapcsán, amely már ezen a héten nem nyitott ki.

A társaság közleményben tudatta, hogy az energiaválság miatt további fürdők bezárását tervezik holnaptól:

A mindenkit sújtó energiaválság, a mindenkit sújtó infláció, a magas gáz és villamos áram ára kemény döntések meghozatalára kényszeríti a Miskolci Fürdők Kft.-t is. Ezért október 10-től határozatlan ideig a Miskolctapolca Barlangfürdő és a Selyemréti Strandfürdő is szünetelteti fűrdőszolgáltatásait.

Csoportos létszámleépítés kezdődik a Miskolci Fürdők KFT-nél, 110 főtől válik meg a cég. Mint közleményükben írják:

Segítségként a Miskolci Fürdők Kft. vezetése a Miskolc Holding Zrt.-vel egyeztetve, a tagvállalatoknál lévő nyitott pozíciókat ajánlja fel egyes szakterületek dolgozóinak, illetve a létszámcsökkentéssel érintett dolgozók esetében a Miskolci Paktum Iroda bevonását is kezdeményezte annak érdekében, hogy a létszámleépítéssel érintett állásokban dolgozó kollégák mihamarabb új állást találjanak.
Hirdetések