Szombaton délután Balassagyarmaton letarolt egy belvárosi fát egy szerencsétlenül kanyarodó autós – közölte néhány perccel ezelőtt a Megafon rádióállomás. Egyelőre tisztázatlan, hogy a balra kanyarodást követően hogyan találta el a tőle jobbra álló díszfát, ami gyökerével együtt fordult ki a helyéről.

Egy fekete terepjáró hajtott neki Balassagyarmaton egy díszfának ma délután. A Civitas Fortissima térről a Madách utcába fordult be, amikor a balra kanyarodást követően mégis valahogyan a jobb oldalon lévő fát kidöntötte, majd a városháza falánál állt meg.

A Megafon közölte, hogy riporterük beszélt az autó sofőrével, aki elmondta, hogy a vizes macskaköves burkolaton csúszott meg, vagyis a vezető elmondása alapján szerencsétlen balesetről lehet szó.

Az ipolyinfo.com szerkesztősége az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletét is megkereste, ahonnan azt a választ kaptuk, hogy az autót vezető fiatal sofőr nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett. Személyi sérülés nem történt, de anyagi kár keletkezett.

A rendőrök cikkünk kiadásakor már befejezték a helyszínelést.

Hirdetések