Megváltozott, új, felfrissített arculattal várja a 2024/2025-ös évad kezdetén a színházkedvelőket a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház. A tizenharmadik évadát kezdő teátrum szlogenje maradt a régi: „a színpad a művészeké, a nézőtér a közönségé, a Zenthe a kapocs”. E mondanivaló alátámasztásaként készült el a Zenthe Ferenc Színház új logója, amely két részből összeálló Z-betűt formáz, mintegy kapcsot alkotva, ezzel is szimbolizálva a művészek és a közönség találkozását, összefonódását a színházi estéken.

Az új embléma a hamarosan kezdődő 2024/2025-ös színházi évad minden elemén megjelenik majd: a bérletüket megújítók már találkozhattak az új arculati elemeket magukon viselő kártyákkal, de a műsorfüzet és az egyéb tájékoztató elemek is a „kapcsos” logót viselik majd magukon.

A színház irodáinak otthont adó Zenthe Szalon Fő térre néző ablaksora is új köntösbe bújt a napokban: a Toyota Salgótarján-Zenthe Nyár nyitóestjén már a megváltozott külcsíny fogadta a közönséget, amelyen megjelennek a korábbi dizájnt alkotó egykori salgótarjáni amatőr színjátszók, a közelmúlt salgótarjáni, vagy a városban is emlékezetes estéket nyújtó művészei, valamint a mai társulat tagjai, s természetesen a középpontban a névadó, a Nemzet Színésze, Zenthe Ferenc áll. Az ablaksoron hangsúlyos részt kapott a közönség is, s a két elem közt a Zenthe új logója, a kapcsot formázó Z is.

Ugyancsak az új arculatban árulta el az évad premierdarabjait a salgótarjáni teátrum, érdemes tehát időt szakítani a Fő téren sétálóknak, vagy a Toyota Salgótarján-Zenthe Nyár aktuális előadására látogatóknak egy pár perces sétára az irodasor előtt, amely során megismerkedhetnek az újdonságokkal, köztük az évad szeptemberi, novemberi, márciusi, májusi és júliusi új bemutatóival.

Hirdetések