A nyári tanítási szünetre már beteltek a táborozási lehetőségek, azonban a Balassagyarmati Vízilabda és Úszó Sport Egyesület felismerte ezt a problémát, ezért most rendkívüli élménytábort kínál azok számára, akik lemaradtak az előzetes jelentkezésekről – jelentette be az egyesület vezető edzője.

Pintér Richárd a Megafonnak elmondta: a tanév végén a szülők sokszor azzal a gonddal küzdenek, hogy nem tudják hová helyezzék el gyermekeiket a nyári szünet alatt, miközben a legtöbb táborhely már betelt. Az egyesület 6 és 14 év közötti gyermekeket vár a július 8.-tól induló egy hetes táborába azzal a céllal, hogy megismertessék, és megszerettessék a gyermekekkel a vizet, és a vízilabdát.

Búvárkodásra is lesz lehetőség a táborban.
Fotó: Facebook/BVSE

Hangsúlyozta: a tábornak nem feltétele, hogy a gyermekek tudjanak úszni, hiszen napi két vizes oktatás is lesz, amin erre is lehetőséget biztosítanak, hogy megtanítják a gyermekeket megfelelően úszni. Hozzátette: az egy hét alatt a sport mellett a gyerekek kipróbálhatják a búvárkodást, részt vehetnek vízi bomba csatában, sorversenyeken, akadályversenyeken, és más labdás foglalkozásokon is.

További információkat a BVSE Facebook oldalán lehet találni.

Hirdetések