Nehéz szavakba önteni azt az érzést, amit az ipolyinfo.com balassagyarmati tudósítója élt át a labdarúgó Európa-bajnokság ma esti mérkőzésén. Gaál Dénes helyszíni élménye következik közvetlenül a meccs után.

A balassagyarmatiak a Gazdasági, Műszaki Ellátó Szervezet igazgatójaként ismerik őt, viszont magánéletében egyik szerelme a labdarúgás: Gaál Dénes megfogadta, hogy a labdarúgó Európa-bajnokságon játszó magyar válogatottat a helyszínen segíti azért, hogy végre sikerüljön a továbbjutás. Bejött neki a várakozása. A helyszínről tudósítja az ipolyinfo.com olvasóit:

Gaál Dénes Stuttgartból jelenti. (fotó: Gaál Dénes)

Megjósoltuk, hogy nyerni fogunk. Mi több, tudtuk, hogy így lesz, mert a magyar válogatott régen látott professzionális felkészüléssel vágott bele ebbe a küzdelembe, és most végül méltó helyére került. Igaz, hogy mindvégig nyitott maradt a mérkőzés, de így kellett lennie azért, hogy a pattanásig feszült hangulatban dőljön el, hogy mi vagyunk a jobbak a skótokkal szemben. Tudtuk, láttuk, hogy sok helyzetünk volt, akartuk a győzelmet, és megdolgoztunk érte. Ebben a helyzetben remélem, nem nagyképűség, de a szurkolók is hozzátettek a magyar válogatott sikeréhez!

– mondta a 100. percet, vagyis a mérkőzés lefújását követően Gaál Dénes az ipolyinfo.com-nak, aki jelenleg Stuttgartban, a meccs helyszínén tartózkodik.

Magyarország Csoboth Kevin 99. percben lőtt góljával megőrizte a továbbjutás reményét.

Hirdetések