Nem tartják meg a néhány órája meghirdetett és egyben mára tervezett ellenzéki kampányeseményt Balassagyarmaton. Egyelőre nem tudjuk, hogy a viharos gyorsasággal szervezett akció miért marad el; a szervező Szövetség a Balassagyarmatiakért Egyesület (SZAB) egyik politikusa szerint vihar lesz.

Pénteken 14 óra után értesült az ipolyinfo.com, hogy a közelmúltbeli, alacsony érdeklődéssel megtartott balassagyarmati ellenzéki utcafórum után újabb eseményre készül a SZAB 3 óra múlva. A Momentum egyik politikusával Tóth Endrével készül bejelentésre a baloldali ellenzéki polgármesterjelölt, Gyenes Szilárd. Az eseményt az egyik olvasónk által beküldött képernyőfotó tanúsága alapján ma napközben hirdették meg.

Ma hirdették meg a mára tervezett kampányeseményt, de elmarad. (fotó: beküldött)

Úgy tudjuk, az eseményen jelen lett volna a Momentum egyik politikusa, Tóth Endre is, aki Gyenessel az önkormányzati választás kapcsán bejelentésre készült.

Lombos István, a SZAB önkormányzati képviselője az ipolyinfo.com érdeklődésére azt mondta:

Vihar lesz, úgy néz ki, ezért ez ma elmarad, de velem ezt nem beszélte meg az elnök úr, Gyenes Szilárd.

Lombos Istvántól megkérdeztük, hogy a Palóc Ligetből nem tudták-e átvinni zárt térbe az eseményt; a SZAB politikusa úgy reagált, hogy ő ezt nem tudja. A lényeg, hogy nem lesz – zárta válaszát.

Gyenes Szilárd rendszeresen illeti kritikával a helyi médiatermékek kiadóit, azt állítva, hogy a SZAB nem jut el a nyilvánossághoz. A ma meghirdetett és egyben mára tervezett eseményre az ipolyinfo.com cikkünk kiadásáig, 15:15-ig nem kapott meghívást a honlapunkon bárki által elérhető e-mail címen. Továbbá a SZAB honlapján sem figyelmeztet semmi arra tényre, hogy szervezni kívántak kampányeseményt, és arról sem olvasható semmi, hogy elmaradna az.

Hirdetések