Egykor belvárosi szórakozóhely volt, hamarosan hat bérlakásként működik tovább az a társasházi ingatlan, amelynek alsó szintjén éppen most fejezik be a munkálatokat. A beruházó Ónodi Kornél vállalkozó szerint égetően nagy a szükség a lakásokra a városban, ez most apró enyhülést hozhat az önálló életre vágyók számára.

A koronavírus járvány alatt nem lehetett, ma pedig már nem éri meg szórakozóhelyként üzemeltetni azt a belvárosi ingatlant, amely a városházával szemben álló, egykor pártházként működött épületben található – mondta Ónodi Kornél az ipolyinfo.com-nak. A saját tulajdonú épületrész jövőjéről akkor döntött úgy, hogy az ismert helyi lakhatási problémákra válaszul ingatlanfejlesztésbe kezd.

Ónodi Kornél vállalkozó. (fotó: Deák Mátyás/ipolyinfo.com)

Mint elmondta: Balassagyarmaton szinte nincsenek bérlakások, ha valaki kiadja megüresedő lakását, nagyon gyakran várakozás nélkül talál új lakót. A vállalkozása kivitelezésében most kialakított 6 új lakás nem oldja meg mindenki problémáját, azonban mindenképpen szükséges reagálni arra, ha valaki hosszú távon tervez Balassagyarmattal – vallja Ónodi Kornél.

A laminált burkolat alatt padlófűtés található. (fotó: Deák Mátyás/ipolyinfo.com)

Hozzátette: amikor még el sem kezdték a kivitelezést, de már szárnyat kapott a tervének híre, számos jelentkező volt a majdani lakások használatára, ez pedig tovább erősíti azt, hogy nem lehet megállni ebben a folyamatban.

dbnégyzetméterkialakítás
1743 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba
2502 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba
336-381 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba
130irodahelyiség
A kialakított ingatlanok alapterületi felosztása. (forrás: Ónodi Kornél)

Az ingatlanok már szinte teljesen elkészültek, cikkünk kiadásakor a konyhabútorok beszerelése történik, amelyek sütőt, páraelszívót is tartalmaznak, továbbá minden lakásba telepítettek légkondícionáló berendezéseket.

Az interjú idején érkeztek meg a konyhagépek. (fotó: Deák Mátyás/ipolyinfo.com)

A vállalkozó hozzátette, hogy szinte már egyedi előnyt hordoz magában az is, hogy a lakásokhoz az épület mögött parkoló is tartozik. A belvárosban kávézó, hivatalok, posta, óvoda is közel megtalálhatók, ezért ez is tovább növelheti az ingatlanok értékét és a lakók életminőségét.



Hirdetések