Dócs Dávid, a Mi Hazánk Nógrád vármegyei elnöke szerint a magyarság trianoni szétszakítása után Balassagyarmat egy kellemes és élhető kisváros lehet a jelenben, amelyhez jó az irány, azonban azt további erős tervekkel kell támogatni. Fiatalok nélkül nincs jövő, ezért a Mi Hazánk őket képviselve akar dolgozni a városi önkormányzatban.

Dócs szerint értelemszerű, hogy az egyik legerősebb hazai ellenzéki pártként a Mi Hazánk minden tízezer fő feletti településen szeretne részt vállalni az önkormányzati munkából is, így minden ilyen Nógrád vármegyei városban lesznek választható önkormányzati jelöltjeik a június 9-i választáson.

Az ipolyinfo.com-nak nyilatkozva azt is hozzátette: a kisebb településeken a kormánypártokat is meghaladó arányban állítottak Mi Hazánkos jelölteket.

Balassagyarmat kapcsán kiemelte:

Nem azt mondjuk, hogy a városvezetés rossz irányt vett fel, hanem mi azt szeretnénk, ha ezt az irányt a mi javaslatainkkal, a saját programjainkkal, programelemeinkkel tudnánk még javítani. A célunk, hogy Balassagyarmat élhető kisváros legyen, azok a száz éve történt szakadások, amiket Trianon okozott, azok talán mára végre begyógyuljanak, és egy nagyon kellemes, kis, határ menti város legyen!

Hozzátette: azt szeretnék, hogy a fiatalok ne vándoroljanak el a térségből, hanem maradjanak helyben, és erősítsék a várost és a vármegyét is, őket képviselve szeretnének dolgozni az önkormányzatokban.

A Mi Hazánk balassagyarmati önkormányzati képviselő-jelöltjei: Pulay Gergely, Iványi-Horváth Brigitta, Markó Dominik, Medve-Herczeg Henrietta, Hamvas Ákos, Bacsa Tamásné, Mender László, Fedor Zsuzsanna.

Hirdetések