A Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház jelenlegi megbízott főigazgatóját alkalmasnak tartja az ipolyinfo.com közönsége arra, hogy a térség érdekét képviselve jobb irányba mozdítsa elő az egészségügyi ellátást. Dr. Laczkó Tamás nevét az utóbbi hónapokban egyre többen ismerték meg a balassagyarmati kórház kapcsán.

Az ipolyinfo.com ezért is kérdezte meg olvasóit arról, hogy van-e annyira fontos számukra a téma, mint ahogyan az a közéletben megjelent. A gyarmati kórház körüli ügyről korábban számos cikkünkben írtunk. A Dr. Laczkó Tamást érintő első hír az volt, hogy dr. Szabó Géza balassagyarmati egészségügyi tanácsnokkal és Csach Gábor polgármesterrel közösen értekeztek a közvélemény szerint kétes megítélésű kórház renoméjának helyreállításáról. Dr. Laczkó a várossal szoros együttműködésben gyors szakmai lépéseket kezdett, és több ellátás is újraindult a dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézezben tavasszal.

Az ipolyinfo.com közönsége egyértelműnek tűnő visszajelzést adott arra, hogy a hírekben megjelent intézkedések után a vármegyei kórház megbízott főigazgatójának segítségét mennyire érzi fontosnak.

Dr. Laczkó Tamás megbízott főigazgatót 2901 válaszadó tartja alkalmasnak a további vezetésre, míg Dr. Boczek Tibornak, a pásztói kórház vezetőjének 671-en szavaztak bizalmat. A kérdés azért aktuális, mert hamarosan eredményt hirdetnek a kiírt vármegyei kórház főigazgatói posztjának betöltésére.

Hirdetések