Nyolc helyszínen rendezik meg egyszerre az Ipoly Feszt idei programjait. Az összművészeti fesztivál könnyűzenei sztárjai között Radics Gigi, a Mystery Gang, az Első Emelet és a Bikini is megtalálható. Míg a VéNégy Fesztiválon mások mellett a 30Y, a Beton.Hofi és az Irie Maffia is fellép.

Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője jelentette be, hogy a két fesztivál egymásba érve, megszakítás nélküli nyári élményt nyújt a helyiek és a turisták számára is. Az Ipoly Feszten a megszokott rend szerint nyitott műhelyek és workshop-ok mutatják be a hely kulturális életét, hagyományait. Több helyen képzőművészeti kiállításokat, vízi és természetjáró túrákat is szerveznek. A júniustól júliusig tartó programok napzárásai pedig zenei események lesznek.

Közben a VéNégy Fesztiválon a visegrádi országok színházi társulatai adnak elő. A programmal a kontinens közepén élők kultúráját kívánják bemutatni, az összetartozás élményét pedig az együtt is megnézhető labdarúgó EB is erősítheti. A VéNégy is koncertek sorát kínálja az igazán hosszúra tervezhető hétvége során.

Hirdetések