Ipolyinfo.com okostelefonon is!

Takács Nikolas utolsó koncertje

Órákkal balassagyarmati koncertje előtt derült ki, hogy ez az utolsó nyilvános buli. Aztán sok budapesti rajongó érkezett.

Nem csak teltház, hanem fejfájás is volt a tegnapi JazzOn! Fesztiválon Balassagyarmaton. Takács Nikolas koncertjére már előre rengeteg jegy elkelt, de a szervezők állítása szerint nem várt fordult jött még a buli napjára. Kora délután derült ki, hogy Nikolas utoljára lép fel azon a napon nyilvánosan.

A JazzOn! rendezői hivatalosan is megkapták a hírt: az előadóművész az Amerikai Egyesült Államokba utazik, és bizonytalan ideig nem is tér vissza. Takács Nikolas lemezszerződést kapott - ezt már az Ipoly TV Híradója mutatta be, amelyben maga Nikolas árulta el, hogy ez előrelépést jelent.

A JazzOn! nem csak teltházas lett, hanem erőpróbát jelentett a közönség elhelyezésében is - állítja informátorunk. A beléptetés lassan ment, mert mindenki be akart jutni, sokan érkeztek távolról és tudva a hírt, utoljára még egyszer akarták látni Nikolast. Némi késéssel indult a koncert, és még egy meglepetés is történt, a rajongók együtt álltak fel a színpadra Nikolassal és megsiratták őt, na meg magukat is. A közönség pedig vastapssal méltatta a váratlan gesztust.

wifi promo