Ipolyinfo.com okostelefonon is!

Javítanak a fogászati ellátáson

Felújítják Magyarnándorban azt az épületet, amely a megvalósítást követően színvonalas fogászati alapellátást biztosít majd a környéken élők számára.

A jelenleg elhanyagolt állapotú épület az 1960-as években készült el, amelynek szerkezetéhez azóta sem nyúltak hozzá. A Magyarnándor Község Önkormányzata által megpályázott források bevonásával hamarosan felújítják a házat, amelyben fogászati alapellátás kap helyet.

A szolgáltatás kor által elvárt fejlesztése hat település (Magyarnándor, Mohora, Debercsény, Cserháthaláp, Terény és Szanda) több mint 3000 lakóját érintik közvetlenül, azonban kitűzött cél az is, hogy a távolabbi településekről is pácienseket vonzzanak ide a máskor nem elérhető szolgáltatással. Fontos célnak tartja az önkormányzat azt is, hogy a helyi iskola fogászati szűrései is megfelelő módon valósulhassanak meg.

A fejlesztés részleteit illetően megfogalmazható, hogy teljesen új műszaki tartalommal, akadálymentes környezetben folyhat majd az ellátás. Mások mellett kicserélik a nyílászárókat és a tetőt, így csökkentve az energiafelhasználást.

wifi promo