Ipolyinfo.com okostelefonon is!

Programok

június 29. 21:00

BALASSAGYARMAT

Palóc Színpad

CHAIN BRIDGE koncert

 

Június 29. 18:00

BÁNK

Hangszedők,

Kottán kívüliek,

Blues Fathers koncert


Július 6. 21:00

BÁNK

Korda György,

Balázs Klári,

Poór Péter koncert

 

 

 

 

Nógrádi rádióhallgatások: a Megafon nyeri a csatákat

Tovább növekszik a megye leghallgatottabb rádiójának tábora a legutóbbi felmérések szerint. A Megafon mögött jelenleg a Petőfi Rádió és a Retro Rádió küzd a dobogós helyekért. Elkészült a legújabb megyei rádióhallgatási toplista.

Az Inspira Media Research januárban végzett kutatása alapján Balassagyarmaton tovább őrzi magabiztos vezető pozícióját a Megafon. A 95,7 MHz-en fogható megyei rádió indulása óta vezető pozícióban van a városban, amelyet eddig egyszer próbált meg elvenni tőle a Petőfi Rádió, de sikertelenül. A piacot a Retro Rádió indulása osztotta meg, de a felmérés szerint ez csak kis mértékben okozott változást, átrendeződést nem hozott. Az adatok szerint 39,2%-os top hallgatottsággal a Megafon által játszott minden idők legnagyobb slágereit kedvelik leginkább, a mai idők főként alternatív dalait sugárzó Petőfi Rádiónak pedig 26,3%-nyi tábora lett janurában. A Rádió1 került bronz pozícióba itt, 19,5%-nyi közönséget tudva magáénak.

Salgótarjánban az eddigi magabiztos Rádió1 adótól nagy közönséget vett el a Petőfi és az alig 1 éve indult országos Retro Rádió. A jelentős vásárlóerővel rendelkező, úgynevezett 18-59 év közöttiek ABC1 kategóriájában viszont drámai változás állt be: a közönség a Megafonnak adta a legnagyobb bizalmat, így két év után átvette a Rádió1-től (korábbn Rádió Focus) a vezetést: a Megafon 46,9%-os közönségaránnyal a leghallgatottabb adó lett, mögé pedig 29,7%-kal állt be a Petőfi. A harmadik helyre meglehetősen gyorsan lépett előre a Retro Rádió 21,2%-kal.

A Rádió1 nem csak elvesztette a közönsége nagy részét, hanem dobogón túli, negyedik helyre csúszott le az igazi mai slágerekkel.

wifi promo